Keinukytkimet - selkeä valinta yhdellä silmäyksellä

  26.02.2019

Joskus isompi on parempi. Kun valitset oikean kytkimen työhön, rokkakytkimet ovat ehdottomasti kokoisia.

Keinukytkimillä on yleensä suurempi jalanjälki, joka voi olla ongelma, jos tila on tiukka. Mutta niiden koko tekee räätälöinnistä helppoa - kuvakkeet voivat selvästi näyttää niiden toiminnon, ja taustavalo voi näyttää yhdellä silmäyksellä, ovatko ne päällä tai pois.

Toinen vaihtoehto - pienempi vaihtokytkin - tarjoaa vähemmän vaihtoehtoja taustavalolle, etiketissä ei ole tilaa itse kytkimelle ja tarkempi huomio kiinnitettäessä.

Keinukytkimet ovat helposti nähtävissä, niitä on vaikea koputtaa vahingossa, ja niitä on helppo käyttää, vaihtamalla sormella vain kevyesti.

Täydellinen esimerkki on Marquardtin 1656 yhden napa-keinukytkin. Asennusta varten tarvitaan 28,0 x 13,0 mm: n katkaisija, kun yhden napaisen kytkimen kytkentä on 12 mm: n etäisyydellä.

Silkkimattoinen tulostettava pinta ja valaistusvaihtoehdot ovat tehokas kytkin, joka voidaan helposti nähdä ja muokata. Kuva, joka ei ole mittakaavassa, osoittaa eroa tilan ja kuvakkeiden välissä olevan tilan ja standardin välillä.

Rockers-kytkimet toimivat hieman leikkikentällä lasten leikkikentällä - kiertämällä edestakaisin kääntöpisteessä. Paina yksi puoli alaspäin painamalla sitä, ja kytkimen toinen puoli on nostettu. Useimmat rokkareita on suunniteltu mataliin virtausvirtapiireihin, joten ne sopivat erinomaisesti auton ohjaukseen.

Sumuvalot, virtalukkolukon kytkimet, takalasin vaimentimet ja vaara-valot, keinukytkimet ovat yleinen valinta. Heidän koonsa ansiosta ne ovat helppokäyttöisiä ja samalla pitää silmällä.

Itse asiassa keinukytkimet löytyvät lähes kaikista autoista, jotka tulevat tuotantolinjasta.

Vuosikymmenten kokemus autoteollisuudesta tekee Marquardtista ensisijaisen tavarantoimittajan ajoneuvojen valmistajille kaikkialla maailmassa - ylellisistä matkustaja-aloista ja sotilasajoneuvojen tarjoajasta.
Marquardtilla on paljon kokemusta autojen osien suunnittelusta - sähköisten vaihdettavien kattojen, hupun lukkojen ja istuimien paikannuselementtien kehittämisestä.

Yhtiö ei usko pysyvänsä. Sen jälkeen, kun se oli siirtynyt Intian markkinoille vuonna 2008 - se toimitti kytkimiä hyötyajoneuvojen valmistajille, se alkoi tavoittaa henkilöautojen valmistajia muutaman vuoden kuluttua ja lopulta perusti pari vuotta sitten Mumbaissa.

Innovatiivisena yrityksenä ne jatkavat investointeja liikenteen tulevaisuuteen - sähköisten polkupyörien ja akunhallintajärjestelmien kehittämiseen sähköautojen uusille markkinoille. Marquardt pitää itsensä käyrän päänä, kun se pitää maailman liikkuvan.

Marquardt-rokkakytkimiä on saatavilla verkkosivuiltamme http://nexuscomponents.co.uk/Search/?q=marquardt+rocker


Kuva: Pietro De Grandi Unsplashissä